Frakt & Retur

Allmänna försäljningsvillkor
 Registrera
 Äldre personer med capecidad att anställa, efter att de har registrerats, kan de komma åt våra tjänster och köpa våra produkter. De uppgifter som skall införas i form måste vara fullständiga och riktiga www.villabotanica14.se förbehåller sig rätten att vägra eller upphäva dem som inte uppfyller detta krav. Det är ditt ansvar att spara användarnamn och lösenord.

Köp i www.villabotanica14.se
 De registrerade användare kan köpa på vår sajt. De priser som visas på sidorna är finalen i Euro (€) och inkluderar skatter. Registrering och godkännande av dessa villkor innebär konformitet med produkten och dess funktioner och pris.

Betala
 Den betalningsmedel blir kreditkort och PayPal. Om du vill använda PayPal, måste du kontakta vår kundtjänst innan e-post.

Transaction Security
 Botasonline använder alla medel för att garantera säkerheten för data som överförs via nätet och på vår hemsida. Till exempel använder vår webbplats en säker betalning SSL (Secure Socket Layer).

Frakt
 Vi använder internationellt budfirma DHL Express eller EMS. Detta kostar vanligtvis 5-8 dagar att frakta produkterna till ditt hem. Alla beställningar skickas från vårt lager inom 24 arbetstimmar efter det att du gör din beställning. Men om du stöter betalningsproblem, tandsten längre.

Exchange, avkastning och återbetalning
 Vi vill att du ska vara helt nöjd, och före leverans, vi noggrant undersöka föremålen, så när varorna säljs, med undantag av allvarliga kvalitetsproblem, i allmänhet, kommer vi inte acceptera retur och utbyte artiklar. Vänligen förstå det.
 Begäran om retur och utbyte oacceptabel:
 Ett. Om det finns smärre brister, men ändå kan användas.
 Två. Subjektiva skäl som "inte om artiklar som jag har sett på andra plats" "Jag hatar den färgen. '
 Tre. Om skorna är smutsiga, trasiga, eller spår, som påverkar återförsäljning, kommer vi inte acceptera returer och byten.
 April. Den force majeure, såsom väder, naturkatastrofer och andra förseningar som orsakats av lasten.
 Om du har några problem, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt för att fixa det rätt.

tillbaka